BeesteRijen

Evenwicht voor mens en dier

Thetahealing®


Thetahealing® is een meditatietechniek en een spirituele filosofie. Het doel is om blokkades in uw aura te vervangen voor overtuigingen waar u wel iets aan heeft. Deze blokkades kunnen voorkomen op genetisch, lichamelijk en/of spiritueel niveau en kunnen zich uiten op verschillende manieren. Alles waar u tegenaan loopt in uw dagelijks leven is te herleiden naar deze blokkades. Fysieke klachten zoals ziektes en kwaaltjes, psychische klachten, angsten, etc. Ook zenuwen of stress kunnen weggenomen worden, zodat u bijvoorbeeld zonder spanning een examen kan doen.

Alle levende wezens op aarde hebben een aura, dieren dus ook. Daarom kunnen dieren ook uitstekend behandeld worden via de Thetahealing® methode.

Thetahealing® is vernoemd naar de thètastaat, een hersengolffrequentie waarin onze hersens verkeren tijdens, onder andere, een droom.

Thetahealing® is een jonge methode, ontwikkeld door Vianna Stibal.

Dit is geen vervanging voor conventionele medische zorg, wel kan het een mooie aanvulling hierop zijn.

De kosten van een consult zijn €37,50 per uur. Een consult via skype kost €32,50 per uur. De lengte van een consult is afhankelijk van de vraag.

Bent uw zenuwachtig voor een examen of andere gebeurtenis? Maak dan gebruik van het 'examenconsult'. U neemt op de dag zelf of een dag van te voren contact op (uiteraard kunt u ook al eerder een afspraak maken) en we zorgen ervoor dat u zonder spanning de dag doorkomt. Dit kost €12,95.


Voor meer informatie kunt u het onderstaande filmpje bekijken (5:30) of kijk op www.thetahealing.com