BeesteRijen

Evenwicht voor mens en dier

Wie ben ik?

Ik ben Joost van Dieten, en heb een aangeboren passie voor dieren. Sinds mijn jeugd heb ik dan ook verschillende huisdieren gehad, van goudvissen tot een hond.

Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van dieren, zowel professioneel als hobbymatig. 

Ik ben begonnen met BeesteRijen omdat ik vind dat elk dier, net zoals ieder mens, een kans verdient. Het is erg zonde (maar vaak wel verstandig) als mensen door praktische bezwaren geen huisdier nemen of hun huisdier weg doen. Daarom wil ik op mijn manier bijdragen aan een oplossing.

Ook heb ik op veel verschillende manieren gezien hoe bijzonder de band tussen mens en dier kan zijn en wat dieren in ons los kunnen maken. Dit kan zowel mensen als dieren helpen! Dit was voor mij de drijfveer om de afgelopen jaren mezelf te verdiepen op verschillende vlakken zoals informatieverwerking, communicatie en coaching. Als NLP master practitioner, mBIT coach, Thetahealer® en kynologisch instructeur, heb ik gereedschap verzameld om ook anderen dezelfde bijzondere band te laten ervaren.