BeesteRijen

Evenwicht voor mens en dier

Workshops

Mental Bootcamp

De meeste bootcamps zijn gericht om uw lichaam te onderhouden, deze is er echter om uw geest in topconditie te houden! Deze workshop is voor iedereen geschikt, ook als u geen mentale klachen heeft. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

We wandelen tijdens deze workshop ongeveer 1,5 uur door de drunense duinen. Mocht dat niet lukken, kunnen we de workshop aanpassen, hiervoor kunt u contact opnemen.

Tijdens deze workshop mag u uw hond meenemen. Wilt of kan u uw hond niet meenemen, of heeft u geen hond? Geen probleem! Dan kunnen onze honden ingezet worden.


Tijdens deze workshop word je uitgedaagd om eens uit je comfortzone te stappen. Ook gaan we luisteren naar onze 3 breinen.

Wat kan uw (of een andere) hond u vertellen? 

Heeft u moeite met het maken van keuzes, of zit u ergens anders mee? U bent vrij om uw eigen onderwerpen in te brengen.


Deze workshop vindt elke laatste zondag van de maand plaats om 10u00 in de drunense duinen. We verzamelen op de parkeerplaats tegenover 'Landgoed Bosch en Duin' aan de Schoorstraat 50 te Udenhout. 

De kosten voor deze workshop zijn €42,50 per persoon, inclusief een consumptie na afloop. Vooraf aanmelden is gewenst.

Wilt u de workshop op een andere tijd of locatie, individueel of met uw eigen team? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Communiceren voor gevorderden

Heeft u of uw kind moeite met communiceren? In deze workshop word door middel van de omgang met honden geoefend met communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. De basisprincipes van communicatie worden door het trainen van honden op een laagdrempelige manier duidelijk, waardoor het communiceren met mensen ook makkelijker zal worden. 
Deze workshop is in het bijzonder geschikt voor mensen vanaf 16 jaar met een stoornis in het autisme spectrum. Uiteraard is iedereen die meer over communicatie wil leren welkom.


De workshop kan in principe overal gehouden worden, enige voorwaarde is dat honden welkom zijn.  De kosten voor deze workshop zijn €32,50 per pesoon en duurt ongeveer een uur. Deze workshop word 1 op 1 of in kleine groepen gegeven.